Nem kellett volna megnyerni a bajnokságot: Kispesten nem lesz új stadion

sport
2017 szeptember 19., 11:37

Hihetetlen, példátlan, hallatlan: érvénytelen lett a kispesti Bozsik-stadion átépítésére kiírt közbeszerzés. A hivatalos indoklás szerint „a rendelkezésre álló anyagi fedezet összege nem elegendő a szerződés megkötéséhez az értékelés alapján legkedvezőbb ajánlatott tett ajánlattevővel”.

Magyarul: nincs pénz.

Az eredeti tervek szerint 5 milliárdot szántak a 2016/17-es NB1-et az utolsó fordulóban megnyerő Kispest pályájának felújítására, ezek szerint az ajánlattevők csak ennél többért vállalták volna. Ami nem furcsa, az viszont igen, hogy az ilyen esetekben rendkívül nagyvonalú kormányzat nem nyúlt mélyebben a zsebébe egy stadionért.

Pedig Hemingway György klubtulajdonos tényleg mindent megtett, hogy jól feküdjön Orbán Viktonál. (HVG.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.