Löw: Félszívvel mentünk előre

futball
2018 június 17., 18:28
photo_camera Fotó: Anton Denisov/Sputnik

Gyenge játékkal, megérdemelten kapott ki a német válogatott első vébémeccsen a nagyon szívós mexikói válogatottól. A címvédő szövetségi kapitány Joachim Löw a meccs után csalódottan, kicsit semmitmondóan nyilatkozott, de nem tűnt annyira elkeseredettnek, vagy csak nem akart pánikot kelteni a csapat körül.

„Nem szoktuk meg, hogy vesztesen kezdjünk egy tornát, de a vébé még csak most kezdődött, nincs ok a pánikra, viszont jobban kell játszanunk. Nagyon sok labdát adtunk el az első félidőben, nem voltunk elég labdabiztosak, nem működtek a kombinációk, úgy ahogy szoktak. A második félidőben a mexikóiak visszahúzódtak és szupergyorsan kontráztak, mi pedig csak félszívvel mentünk előre, és továbbra is sok labdát szórtunk el. A befejezésekben is javulnunk kell, és akkor nem lesz gondunk. A hozzáállással elégedett voltam, csak egyszerűen nem tudtuk felvenni a játéktempót.”

(DFB)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.