Diktátor a buli: putyinozós kórussal, franciául beszélő horvát elnöknővel és Macronnal ünnepelt az öltözőben a világbajnok

sport
2018 július 16., 11:52


Vicces, aranyos, öklendezésre késztető és nyomasztó jelenetek váltogatták egymást a francia csapat öltözőjében, ahová hogy máshogy, mint egy rakás újságíró, kamera és politikus kíséretében "vonult vissza" a francia válogatott.

link Forrás

A videót egyben érdemes végigélvezni, nekünk ezek voltak a kedvenc csúcspontjaink:

  • 0:06 Indul a pezsgőlocsolás, mire egy testőr azonnal ernyőt nyit a focit látványosan rühellő Putyin elnök zakóját védendő
  • 0:09 Putyin sleppjének egy tagja önnön zakóját beáldozva védi az Elnöki Öltönyt
  • 0:12 Grabar-Kitarovic horvát elnök franciául közli, hogy ő Horvátország elnöke, majd így is gratulál
  • 0:20 A francia játékosok akkora, Puytint éltető kórusszámot adnak elő, hogy ha jelen lenne egy doni kozák, a kardjába dőlne
  • 0:35 Megkapja a kórust a francia elnök is, aki megtapsolja a produkciót
  • 0:52 Már a horvát öltözőben járunk, ahol Grabar-Kitarovic azt mondja, hogy "annyira jók voltatok ma, nagyon kicsi hiányzott".
  • 1:01 A teljes testpréssel járó fojtóölelést kultiváló elnökasszony századjára szorítja ki a szuszt Modricból, aki ennek már képtelen mosolyogva örülni.
  • 1:03 Grabar-Kitarovic addig instruálja a készülő csoportképet Putyinnal, míg egy játékos be nem nyögi a háttérből, hogy "jóvanmá elnöknő, jó lesz ez így", mire a címzett röhögve leguggol oldalra.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.