Cristiano Ronaldo 20 ezer eurós büntetést kapott az erekciós gólöröm miatt

futball
2019 március 21., 16:50
comments 78

Az Európai Labdarúgó Szövetség 20 ezer euróra (6,2 millió forintra) büntette Cristiano Ronaldót, amiért a portugál csatár obszcén gesztussal ünnepelte három gólját múlt kedden az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.

photo_camera Fotó: Marco Bertorello/AFP

A mesterhármast elérő játékos a harmadik, 11-esből szerzett gólja után utánozta le Diego Simeonét, a vendégek vezetőedzőjét, aki az előző meccsen hasonlóan mutogatott. A edző akkor úgy fogalmazott: csapata bátorságát akarta kiemelni a mozdulatával, azt akarta jelezni, hogy tökösek a játékosai. Simeone ezért később szintén 20 ezer eurós büntetést kapott. 

link Forrás

A Juventus az Ajax Amsterdammal találkozik majd a negyeddöntőben. (BBC/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.