Tényleg óriási átverés volt a Huddersfield gigantikus szponzorlógóval elcsúfított meze, de pont nem úgy, ahogy gondolnád

sport
2019 július 19., 07:18

A 444 is megírta, mekkora értetlenséget, röhögést és rettegést váltott ki az angol fociszurkolók körében az, hogy a Premier League-ből kiesett Huddersfield focicsapata a héten hivatalosan bejelentette, hogy ez lesz a hazai meze az új idényben:

Majd miután mindenki azt hitte, hogy csak viccelnek, tényleg ebben a szerelésben játszottak le egy edzőmeccset.

Még ezen a ponton sem tudta senki - e hét csütörtökén jártunk - hogy akkor most tényleg ez lesz-e a valódi mezük, vagy az egész valami trükkös átverés vagy duplacsavaros reklámkampány.

Ma kiderült, hogy az utóbbi a megoldás. De nem akármilyen kampányról van szó. A Huddersfield ugyanis megmutatta, hogy igazából milyen lesz az idei meze. Ilyen:

link Forrás

Igen, jól látod, hogy nemhogy nincs rajta széles keresztcsík Paddy Power felirattal, hanem egyáltalán nem szerepel rajta semmiféle szponzorlogó. Ez a bizonyos, a Paddy Power nevű fogadóiroda által kitalált, "Save Our Shirt" vagyis "Mentsétek meg a mezeinket" névre hallgató reklámkapmány ugyanis arról szól, hogy a régi idők hangulatát visszahozva tűnjenek el a logók a focimezekről. És a PP ezt a kampányt azzal rúgta be, hogy az általa szponzorált csapat mezére előbb viccből rátett egy túlméretezett logót, majd cserébe teljesen levonult a huddersfieldi játékosok mellkasáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.