Melyik az NBI legcsóróbb csapata, amelyik egy nyamvadt pálmafás edzőtábort sem tud kicsengetni?

2020 január 07., 13:54
comments 1

Szokatlanul rövid ideig tart a téli szünet az NBI-ben, január végén már kezdődik a bajnokság. Az addig hátralévő rövid időt is el kell ütni valahogy, megfelelő munkakörülmények között.

A magukra valamit is adó csapatok Spanyolországban edzőtáboroznak legalább két hétig, bő kerettel (30 ember plusz stáb). Ezt - mint Kádár Tamás interjújából kiderül - idén a Dinamo Kijev sem engedheti meg magának, a csóró ukránok hosszú idő után Mallorca helyett csak Törökországba jutnak el. Így nem találkozhatnak Spanyolországban a Fradival (január 7–21., Benidorm), a Videotonnal (január 4–18., Marbella) és a Puskás Akadémiával ( január 4–18. Málaga) sem.

photo_camera Fotó: pfla.hu

Utazik (bár nem két hétre és csak Törökországba) a Paks ( január 8–19.), a Honvéd (január 10–19.), a Kaposvár (január 6–15.), a Mezőkövesd (január 5–12.).

Ciprusra megy az Újpest (január 7–17.) és a Diósgyőr (január 9–19.), Egyiptomba, Hurghadába a Kisvárda (január 7–14.).

A legcsóróbbak pedig itthon próbálják elvégezni a minőségi munkát. Nem használják a pálmákat kapufának a debreceniek és a zalaegerszegiek

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.