Elterjedt egy videó az edzőről, amin látszik a pénisze, felfüggesztették

Felfüggesztették a spanyol másodosztályban szereplő Malaga edzőjét, Victor Sánchez del Amót, miután elterjedt róla egy videó, amin alsógatyában, a péniszét a képernyő felé tartva látszik. A klub keddi közleménye szerint arra az időre függesztik fel, amíg ki nem vizsgálják az ügyet. 

Del Amo korábban arról tweetelt, hogy a videó terjesztői megzsarolták, ezért a rendőrséghez fordult, aki pedig a beleegyezése nélkül továbbosztja az interneten, az bűncselekményt követ el. 

Nem tudni, milyen körülmények közt készült a videó, vajon Del Amo küldte-e el valakinek, vagy máshogy került illetéktelen kezekbe. Mindenestre, ha igaz, amit mond, akkor a Malaga éppen egy zsarolás áldozatát bünteti. 

Del Amo játékosként a Real Madridban nevelkedett, 1996 és 1998 közt 65 meccse volt a felnőtt csapatban, aztán sokfelé játszott még Spanyolországban, sőt, megfordult a görög Panathinaikoszban is. Négy éve a Deportivo volt az első klubja edzőként, tavaly került a Malagához, ami éppen a 16. helyen áll a Segunda Divisiónban. (SBNation

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.