A szerb sajtó szerint a Real Madrid egykori védője állhat amögött, hogy meglőtték a Juventus korábbi csatárát

foci
2020 január 18., 10:00
comments 9

A szerb Telegraf szerint Raúl Bravo volt spanyol válogatott labdarúgó, a Real Madrid egykori védője állhatott a szerb válogatott Darko Kovacevic elleni fegyveres támadás mögött. A Real Sociedad, a Juventus és az Olympiacos egykori csatárát az otthona előtt lőtték le Athénban, és óvintézkedésként kórházba vitték.

A La Gazzetta dello Sport szerint Kovacevicet (akinek Raúl Bravo az egykori olympiacosos csapattársa) informálhatták spanyolországi meccsek megbundázásáról.

Bravót 2019-ben csukták le az Oikos-műveletben meccsek megbundázásáért, de nemrég óvadék ellenében szabadulhatott.

Raúl Bravo 2009. november 29-én.
photo_camera Raúl Bravo 2009. november 29-én. Fotó: LOUISA GOULIAMAKI/AFP

A görög rendőrség talált egy felgyújtott autót, de még mindig nem találták meg a golyót, amivel meglőtték Kovacevicet. Ez arra utalhat, hogy nem is akarták megölni Kovacevicet, csak figyelmeztetni szerették volna. (Marca)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.