Bemutatta az év védését, aztán kiállították, mert sajnos nem kapus, hanem védő

anglia
2020 január 19., 11:15
comments 14

0-0-ra állt a Norwich City-Bournemouth kiesési rangadó tegnap a Premier League-ben, amikor a 30. percben egy pazar védéssel góltól mentette meg a csapatát Steve Cook.

A Bournemouth játékosa a földön ülve felnyúlt, és kapufára tolta a hazaiak próbálkozását (a lassításból látszik igazán). A mozdulat gyönyörű volt, de Cook azonnal pirosat kapott, mert Ramsdale kapus dolgát végezte el.

link Forrás

Sajnos teljesen felesleges volt a káprázatos védés, mert a megítélt 11-est Pukki belőtte, a Norwich ezzel a góllal nyert 1-0-ra (és maradt tökutolsó, a Bournemouth mögött).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.