Zokoghatnak a Manchester Unitednél, hogy nem vették meg Haalandot

2020 január 19., 09:18
comments 17

Télen egy sor csapattal is hírbe hozták a Salzburg pazar idényt futó, mindössze 19 éves norvég csatárát, Erling Haalandot. A legtöbbet a Manchester Unitedet emlegették, végül a Borussia Dortmund vette meg télen Szoboszlai Dominik csapattársát 20 millió euróért, ami nem is irgalmatlan nagy összeg egy olyan játékosért, aki első hat meccsén 8 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában.

photo_camera Fotó: THOMAS KIENZLE/AFP

Első meccsén a Dortmundban tegnap csereként állt be az 56. percben, csapata ekkor 1-3-ra állt az Augsburg ellen. Három percen belül, első labdaérintéséből gólt szerzett, 23 perc alatt pedig mesterhármasig jutott.

link Forrás

Ebben az idényben 23 meccs alatt ez volt a 31. gólja (és 7 gólpassza is van). Ráadásul amelyik sorozatban pályára lépett (Bajnokok Ligája, osztrák bajnokság és kupa, német bajnokság) mindegyikben volt mesterhármasa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.