Királyként tűnik fel Eric Cantona Liam Gallagher új klipjében

Eric Cantona inasaként és sofőrjeként tűnik fel saját számának új klipjében Liam Gallagher. Az Oasis egykori frontemberének új klipje annyiban is történelmi jelentőségű, hogy Gallagher régóta a Manchester City megveszekedett rajongója, míg Cantona a városi rivális United legendája

A klip pár nappal azután jött ki, hogy a futballvilág megemlékezhetett Cantona hírhedt, egy bekiabáló szurkoló elleni kungfurúgásának 25. évfordulójáról, ami után kilenc hónapra tiltották el a labdarúgástól. 

Gallagher Twitteren arról írt, hogy hihetetlen izgalmat jelentett, hogy az utolsó 'rock'n'roll focistával' dolgozhatott együtt. Az Once című szám Gallagher második szólóalbumán, a Why Me? Why Not címmel megjelent lemezen szerepel. 

Hat héttel ezelőtt Cantona már posztolt egy rövid videót, amin ezt a dalt énekelte a kanapéján, és akkor arról írt, hogy ilyen, amikor két manchesteri legenda találkozik. 

A 47 éves Gallagher amúgy tavaly arról beszélt egy sportlapnak, hogy a Cantona vezette United tönkretette a kilencvenes éveit. A francia ex-labdarúgótól amúgy nem idegen a színészkedés, több filmben is játszott már, 2002-ben pedig egy rövidfilmet rendezett meg.