A pink hajú Neymar Kobe Bryant-mezben melegített, aztán adott egy gólpasszt Mbappénak

franciaország
2020 február 01., 18:47
comments 15

Nem volt különösebben izgalmas meccs a PSG–Montpellier, hamar megszerezték a vezetést a párizsiak, aztán a 17. percben kiállították a vendégektől Bertaud-ot, innentől már csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a vége. 5-0 lett, pedig a Montpellier a 4. helyen áll a bajnokságban, amelynek végkimenetelt teljesen érdektelen az összevásárolt PSG miatt.

Neymar sem igazolt el ebben a szezonban sem, így aztán marad az, hogy pinkre festette a haját, és Kobe Bryant-mezben melegített.

photo_camera Fotó: FRANCK FIFE/AFP

A pinkfrizura annyiban nem hozott szerencsét, hogy Neymarnak egy elég hosszú sorozata szakadt meg, december eleje óta minden bajnokin lőtt gólt (7 meccs/9 gól), most csak gólpasszig jutott.

link Forrás

És kapott egy sárgát, mert a bíró nem értékelte a túl sok trükközést. Emiat Neymar be is szólt a bírónak, aki azt válaszolta neki, hogy beszéljen franciául. Neymar elküldte a francba.

link Forrás

Ha valaki fodrászhoz menne, mutatjuk hátulról is, hogyan kell vágatni:

photo_camera Fotó: MARTIN BUREAU/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.