Kellemetlen: nagyon úgy néz ki, hogy Dzsudzsák egyszerűen nem kellett az új edzőjének

egyesült arab emírségek
2020 február 04., 15:48
comments 89

A nagyközönséget váratlanul érhette a hír, hogy Dzsudzsák Balázs kiesés ellen küzdő emírségekbeli csapata, az Ittihad Kalba lapátra tette a magyar szélsőt. Különös tekintettel arra, hogy menedzsere, Vörösbaranyi József pár napja még azt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak, hogy a klub szerződést szeretne hosszabbítani a védencével egy évre, de Dzsudzsák, bár jól érzi magát az emírségekben, még nem döntött a folytatásról,

Ehhez képest tegnap, vagyis hétfőn a Ittihad Kalba az instáján jelentette be, hogy elbúcsúzik a magyartól:

link Forrás

Ekkor még a Sport is arról írt, hogy Dzsudzsák létszámfölötti külföldivé válhatott mert kellett a hely egy nála hat évvel fiatalabb hollandnak, Navarone Foornak.

Ma viszont az derült ki egy közleményből, hogy a csapat ősszel kinevezett olasz edzőjének, Fabio Vivianinak kifejezetten azért nem kellett a két elküldött focista - a magyar mellett a brazil Henriquétől is elköszöntek -

mert nem illeszkedtek sem a játékstílushoz, sem a hosszú távú célokhoz

link Forrás

Dzsudzsák szempontjából nem lehet kellemes, hogy bár nem említik név szerint, a szöveg megjegyzi, hogy

"Szükség volt a változtatásra. Ilyenkor nem lehet a neveket nézni, sokkal inkább az számít, hogy a pályán ki mit nyújt."

Hát testületileg biztosan nem nyújtottak eddig emlékezeteset. A csapat négy pontra áll a jobbik kiesőtől, a legtöbb gólt kapta a bajnokságban, 14 meccsből csak 4-et nyertek meg és az utóbbi öt bajnokin négyszer kaptak ki. Dzsudzsáknak a 14 bajnokin 3 gólja és 4 asszisztja volt.

A Facebookon itt tudod követni a 444 fociblogját:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.