Egyre csúnyábban néz ki Dzsudzsák távozása az arab csapatától

egyesült arab emírségek
2020 február 05., 16:19
comments 133

Ahhoz képest, hogy Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József alig pár napja arról nyilatkozott, hogy a játékos arab klubja, az emirátusokbeli al-Ittihad Kalba FC szeretné meghosszabbítani a szélső nyáron lejáró szerződését, és Dzsudzsák is hajlik erre, mert jól érzi magát és megbecsülik, mostanra kiderült, hogy lényegében kirúgták a magyar válogatott kapitányát.

Ezzel kapcsolatban nem is finomkodott az al-Ittihad Kalba alelnöke, Mohammed Al Yamahi, akit telefonon kapcsoltak be egy tévéműsorba. A csakfoci által idézett alelnök azt monda:

„Dzsudzsák Balázs teljesítménye mind védekezésben, mind támadásban megkopott az utóbbi időben. Nem is beszélve arról, hogy már 33 éves, nem tud már olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel. Régóta figyeltük a teljesítményét, csak a megfelelő pillanatot vártuk arra, hogy a helyére igazoljunk valakit.”

A megfelelő pillanat pedig akkor jött el, amikor Dzsudzsák helyére szerződtették az öt évvel fiatalabb, holland Navarone Foort. És azonnal elbúcsúztak Dzsudzsáktól, padlóra küldve ezzel a mit sem sejtő magyar játékost.

Annyit azért elmondott még az alelnök, hogy szerint egy nagyon jó emberről, játékosról van szó, aki a magyar válogatott csapatkapitánya. Köszönettel is tartoznak neki, mert sokat segített a csapatnak, dehát így döntött az edző, és azt tiszteletben kell tartani. A szerződésből hátralévő fél évre járó bérét még kifizetik a játékosnak.

Dzsudzsák menedzsere - amikor még úgy tűnt, hogy simán hosszabbítanak - azt mondta, hogy a játékost már nem nem kapott komoly ajánlatot Európából. Ami nem csoda, mert a 2016-os Európa-bajnokság után is ez volt a helyzet, azóta pedig eltelt 3,5 év. A hírek szerint az emirátusokból van érdeklődés Dzsudzsák iránt. Korábban elzárkózott az elől, hogy hazatérjen, pedig Orbán Viktor is hívta. A Videotonnal tárgyalt is, de nem egyeztek meg.

A 444 fociblogját a Facebookon tudod követni

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.