Kapusgóllal egyenlített a hosszabbításban a Puskás Akadémia a Diósgyőr ellen

Emberhátrányban volt és 2-1-es vereségre állt Felcsúton a Puskás Akadémia a Disógyőr ellen, amikor a 91. percben minden mindegy alapon egy szöglethez felment Hegedűs Lajos kapus, és a kapufáról kipattanó labdát a hálóba fejelte. 

Ezzel lett 2-2. A stúdióban utólag kiderült, hogy lesen állt a kapus.

A felcsútiak hat meccse nem tudnak nyerni, negyedikek a bajnokságban. Pedig szokás szerint bőségesen bevásároltak játékosokból nyáron is, télen is. A Diósgyőr ellen kilenc légióst is bevetettek (6-ot kezdőként, hármat csereként), plusz egy felvidéki magyar játékos is a pályán volt. 

A Puskásban egy magyar fiatal játszott, a 20 éves Deutsch László. Az ő kezezése miatt kapott 11-est a Diósgyőr, amit be is rúgtak. A balhátvéd Deutschot a 82. percben lecserélte edzője, és a frissen igazolt ukrán Favorovot küldte be a helyére. 

A Puskás Akadémiából kiállították a bolgár Hadzsievet. Az elmúlt 6 fordulóban négyszer fordult elő, hogy felcsúti játékost idő előtt leküldtek a pályáról. 

A felcsúti futballtemplom hivatalos nézőszáma 785 volt, a bal sarokban a diósgyőri szurkolók, a többi hely a hazai fanatikusoké:

NBI, 19. forduló:

  • Puskás Akadémia-Diósgyőr 2-2. Hivatalos nézőszám: 785
  • Kaposvár-Paks 0-3. Hivatalos nézőszám: 690
  • Zalaegerszeg-Kisvárda 1-1. Hivatalos nézőszám: 602
  • Debrecen-Fehérvár 1-1. Hivatalos nézőszám: 1720
  • Ferencváros-Honvéd 0-0. Hivatalos nézőszám: 7223

Kedden játszották: 

  • Mezőkövesd-Újpest 2-2. Hivatalos nézőszám: 1528

A 444 fociblogját itt tudod követni a Facebookon:

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.