A pár napja még sokkban lévő Dzsudzsák már új csapat szurkolóinak üzent

egyesült arab emírségek
2020 február 10., 14:55
comments 24

Az Egyesült Arab Emírségekben remek a hangulat, ahogy egy honfitársunkról készült videón látható. Hazánkfia a múlt héten még bánatos volt, amiért munkáltatója váratlanul kirúgta, de azóta megoldott a krízis, honfitársunk gyorsan elhelyezkedett a munka világában. (A lenti videó jóval korábban készült, nem most, mint arról Dzsudzsák ma nyilatkozott Balázsék reggeli műsorában. Az olvasóktól és a játékostól is elnézést kérünk.)

link Forrás

Dzsudzsák Balázs a hétvégén szöveges, angol nyelvű videóval is jelentkezett, amiben bejelentette új csapata, a szintén emírségekbeli al-Ain szurkolóinak, hogy Dzsudzsák megérkezett, ők a legjobb szurkolók az országban, de tán egész Ázsiában, és reméli, hogy élvezni fogják a játékát. Hétvégén erre még nem volt módjuk.

link Forrás

Az al-Ain tényleg nevesebb csapat és jobban is áll a bajnokságban, mint az előző, az al-Ittihad Kalba, ahol egyébként Dzsudzsák szívesen maradt volna, de szerződtettek a helyére egy holland játékost, mert úgy látták, hogy a magyar válogatott 33 éves kapitányának a képességei megkoptak.

Dzsudzsákot ezzel a videóval fogadták új klubjában:

link Forrás

A csakfoci idézi a Balázséknak adott interjút. Dzsudzsák szerint tíz napja még úgy nézett ki, hogy megállapodnak a hosszabbításról az al-Ittihad Kalba vezetőivel, de aztán kikaptak. Hétfőn egy ismeretlen számról hívták, hogy már nem kell edzésre mennie, mert gyorsan szerződtetnek a helyére valaki mást, pár órával az átigazolási időszak vége előtt.

„A klubtól eddig egyetlen vezető sem hívott azóta , egy ismeretlent kértek fel, hogy közöljék velem a dolgokat. Találkoztam a titkárral és közölte, meghozták ezt a döntést, mivel ötig lehetett nevezni egy másik külföldi játékost” – idézte fel Dzsudzsák Balázs.

„Nincs ezzel bajom, tisztában vagyok vele, hogy a futball ilyen. A játékosok jönnek-mennek. Ha éppen valakit le akarnak cserélni, azt meg tudom érteni, mert profi vagyok. Ha azt mondják, hogy Balázs köszönjük szépen, amit tettél, ez a döntés született, azt megértem. De úgy, hogy egy óra tíz perc múlva bezár az átigazolási időszak, és közlik velem, nem számolnak velem, azt máig nem tudom hova tenni. De ahogy mindig is szoktam mondani: Isten mindent lát és ez így volt megírva, hogy végül egy nagyon komoly helyre kerültem. Volt egy nagyon komoly kitolás velem kapcsolatban. Ha közölték volna velem a döntést január 31-ig, akkor az átigazolási időszakban idézőjelesen bárhova igazolhatok, nincs megkötve a kezem. Így, hogy kiestünk a határidőből, ám ebben a társégben és más országokban (Magyarország, Oroszország, Szlovákia, Japán, Dél-Korea) februárban is lehet igazolni, így február 3-án szabadon igazolhatóként regisztráltak engem az Arab Emirátusokban. Nehézkes volt a váltás abban a tekintetben, hogy a két legjobb csapat küzdött értem az utolsó pillanatokig. Amikor még úton volt az al-Ainhoz, hogy aláírjam a szerződésemet, még akkor is hívott az al-Dzsazira, hogy igazoljak hozzájuk” - nyilatkozta a játékos, akinek új csapata öt nap múlva játszik a régivel.

A 444 fociblogját itt tudod követni a Facebookon:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.