A Honvéd játékosa gólt rúgott, majd örömében felült a lelátóra

A másodosztályú Haladást fogadta a Magyar Kupában a Honvéd (miután nincs még kész a stadionja, az MTK-pályán a Vasas stadionjában). A meccsen Tonci Kukoc góljával szerezte meg a vezetést a Honvéd. Bár a horvát védő azt tartja magáról, hogy övé a magyar bajnokság legjobb bal lába, gólt elég ritkán szerez. Akkor viszont a gólörömnek legalább megadja a módját: kifutott a lelátóhoz, átugrott a korláton, és kiült az egyik székre, majd elkezdett drukkolni. Megtehette, elég sok szék közül választhatott.

Ezzel a góllal nyert a Honvéd. Kukoc 2018 január igazolt Magyarországra, egészen vicces játékosnak tűnik, nyáron egy bajnoki a játékvezetőt akarta lelocsolni a hőségben.

Ő volt az, akit a Fradi ellen úgy kellett lefogni, hogy a hajrában ne siessen a bedobással, mert a Honvédnak jó volt a döntetlen a Groupamában:

Akadnak azért problémái, előfordul, hogy azért kell lefogni, mert verekedni kezdett. Amikor Bulgáriában játszott, az ellenfél kapusát ütötte meg, Olaszországban azért küldték el a Bresciából, mert az öltözőben verekedett össze a csapatkapitánnyal. Itthon ősszel Zalaegerszegen egy rendezővel akaszkodott össze, mert ütni kezdte a játékoskijáró falát, amit a rendező szóvá tett. Kisebb dulakodás lett belőle. Azt írta, hogy elég nehezen tudja fékezni magát.

Most gólt rúgott, nem volt szar meccse, nem is verekedett senkivel. Lanzafame viszont igen, a lefújás után a 17 éves Szekérrel akaszkodott össze, amit a Haladás edzője, Mátyus János szóvá is tett.

A 444 fociblogját itt tudod követni:

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.