A mesternégyesével Messi átlépte az ezres határt

Spanyolország
2020 február 22., 19:17
comments 18

Mérföldkőhöz ért az Eibar ellen Lionel Messi. Mesternégyest szerzett, ezzel a Barcelona mezében már 626 gólnál jár.

Messi első gólja:

link Forrás

A gólokhoz jön még a katalánoknál kiosztott 261 gólpassz. És ha az argentin válogatottban szerzett góljait és gólpasszait is hozzáadjuk (70 gól és 45 gólpassz), akkor Messi már több, mint 1000 gólban játszott főszerepet. Egészen pontosan a szombati második gólja volt az ezredik, de gyorsan hozzátett még kettőt.

link Forrás

Messi 11 295 percet játszott a válogatottban, 57 874 percet a katalánoknál. Az 69 169 pályán töltött perc, vagyis 69 percenként rúg gólt vagy ad gólpasszt.

link Forrás

Éppen most Ronaldo is jubilált, ő az ezredik meccsét játszotta tegnap. A portugál a klubjaiban 625 gólt szerzett, 214 gólpasszt adott, ehhez tett hozzá a válogatottban még 99 gólt és 37 gólpasszt. Az összesen 975 gól és gólpassz. Ma egy gólt szerzett

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.