A Steaua tulajdonosa szerint túl sokat kúrnak a játékosai

2020 február 25., 14:06
comments 50
Az FCSB január 18-i edzőmeccse a Kalsruhe ellen.
photo_camera Az FCSB január 18-i edzőmeccse a Kalsruhe ellen. Fotó: Helge Prang/dpa/AFP

"A játékosok túl gyakran szeretkeznek a barátnőikkel, ezért nem játszanak olyan jól az utóbbi időben" - magyarázta a bukaresti Steaua (FCSB) tulajdonosa, Gigi Becali csapata gyenge teljesítményét. Az FCSB idén öt mérkőzéséből csak egyszer nyert, két döntetlen mellett kétszer vereséget szenvedett, így a negyedik helyre csúszott vissza a bajnoki tabellán.

Becali a listavezető FCR Cluj csapatával példálózott. "Nézzék meg Dan Petrescut [a Cluj edzőjét, a válogatott egykori sztárját]! A CFR játékosai hetente csak egyszer szexelhetnek. Ha csatárunk, Florinel Coman is pihent volna... De helyette inkább mással foglalkozott" - mondta Becali. (Via MTI)

A 444 fociblogját itt tudod követni Facebookon:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.