Gulácsi oda-vissza lehozta a BL-nyolcaddöntőt kapott gól nélkül

bajnokok ligája
2020 március 10., 22:31
comments 9

Sok izgalmat nem tartogattak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek keddi visszavágói. A történelme legnagyobb sikerét aratta az Atalanta, az olasz csapata a hazai 4-1 után idegenben is megverte a Valenciát 4-3-ra, a koronavírus miatt zártkapus meccsen. (Az Atalanta szurkolói a visszaváltott jegyek árát, mintegy 40 ezer eurót felajánlottak a járvány ellen küzdő bergamói kórháznak.) Az olaszok már a 3. percben 11-esből megszerezték a vezetést, szertefoszlatva ezzel a csodában reménykedő olaszok álmait. A büntető a szlovén Josep Ilicic értékesítette, aztán rúgott még hármat. 32 évesen ő a legidősebb játékos, aki 4 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában.

photo_camera Fotó: -/AFP

A meccs végén az Atalanta játékosai üzentek a bergamóiaknak.

link Forrás

Idegenbeli győzelme után a visszavágót már az első félidőben lerendezte a Leipzig a Tottenham ellen. Annál is nagyobb különbség volt a németek javára az első 45 percben, mint amit az angoloktól hiányzó sok sérült indokolt volna. Mourinho teljesen ötlettelen és eszköztelennek tűnt a kispadon. A németek 3-0-ra nyertek, a tavalyi döntős Tottenham 4-0-s összesítéssel esett ki. Vagyis a Leipzig kapujában álló Gulácsi Péter nem kapott gólt a két meccsen.

photo_camera Fotó: JOHN MACDOUGALL/AFP

Itt voltak nézők a meccsen, de azért a végén kézfogás helyett Mourinho és Julian Nagelsmann csak alkaroztak egyet. A meccs elején

link Forrás

És a végén is.

photo_camera Fotó: RONNY HARTMANN/AFP
Tottenham, Lucas Moura és José Mourinho
photo_camera Fotó: JOHN MACDOUGALL/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.