Magyar csapat kapitánya az általuk mutatott játékról: "Ez a meccs annyira kellett a magyar labdarúgásnak, mint a koronavírus"

2020 március 14., 11:23
comments 41

Ezekben az időkben, amikor a koronavírus miatt 55 európai bajnokságból 50-et már teljesen leállítottak, igazi ünnep a szurkolóknak, ha meccset nézhet. A magyar futball a törpe kisebbséget képviselve nem hagyta magára a rajongóit, és a profi futballistáink folytatják vírus idején is. A meccsekre nézők ugyan nem mehetnek ki, de a köztévé közvetíti a bajnokikat.

Ilyen volt tegnap az NB II-es Gyirmót–Soroksár is, ország-világ láthatta. Én sajnos egy percet sem láttam belőle, de Gyömbér Gábor, a soroksáriak csapatakapitánya az M4 Sportnak összefoglalt mindent két mondatban a meccs után:

„Ez a meccs annyira kellett a magyar labdarúgásnak, mint a koronavírus. Ez nem vicc, komolyan mondom, borzasztóan gyenge színvonalú mérkőzés volt.”

link Forrás

Ma az NBI-ben is folytatódik a harc, online valamennyi meccset lehet nézni a köztévén. Itt az alkalom, hogy Európa unatkozó futballszurkolói végre rákapjanak a magyar focira.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.