Magyar csapat kapitánya az általuk mutatott játékról: "Ez a meccs annyira kellett a magyar labdarúgásnak, mint a koronavírus"

Ezekben az időkben, amikor a koronavírus miatt 55 európai bajnokságból 50-et már teljesen leállítottak, igazi ünnep a szurkolóknak, ha meccset nézhet. A magyar futball a törpe kisebbséget képviselve nem hagyta magára a rajongóit, és a profi futballistáink folytatják vírus idején is. A meccsekre nézők ugyan nem mehetnek ki, de a köztévé közvetíti a bajnokikat. 

Ilyen volt tegnap az NB II-es Gyirmót–Soroksár is, ország-világ láthatta. Én sajnos egy percet sem láttam belőle, de Gyömbér Gábor, a soroksáriak csapatakapitánya az M4 Sportnak összefoglalt mindent két mondatban a meccs után: 

„Ez a meccs annyira kellett a magyar labdarúgásnak, mint a koronavírus. Ez nem vicc, komolyan mondom, borzasztóan gyenge színvonalú mérkőzés volt.”

Ma az NBI-ben is folytatódik a harc, online valamennyi meccset lehet nézni a köztévén. Itt az alkalom, hogy Európa unatkozó futballszurkolói végre rákapjanak a magyar focira. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.