A Manchester United és a City százezer fontot adott a helyi élelmiszerbankoknak

anglia
2020 március 21., 11:46
comments 4

A két manchesteri klub közös akcióját a Szurkolók az Élelmiszerbankokért központ szervezte, és a céljuk az, hogy a koronavírus-járvány idején gondoskodni tudjanak a város legszegényebb embereiről, írja a Guardian.

David Silva és Daniel James a két csapat idén januári meccsén
photo_camera David Silva és Daniel James a két csapat idén januári meccsén Fotó: PAUL ELLIS/AFP

A két klub közös közleményt is kiadott, melyben arról írnak, hogy büszkék arra a szerepre, melyet szurkolóik betöltenek ebben a kezdeményezésben, és örülnek annak is, hogy összefogással sikerül segíteni a City United rászoruló tagjainak.

A helyi élelmiszerbank közleménye szerint a 100 ezer font hatalmas segítség lesz a számukra. A klubok 50-50 ezer fontot utaltak át a Trussell Trust-nak, amely országszerte 1200 élelmiszerbankot finanszíroz, melyből 19 működik a manchesteri régióban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.