NB II: a győri ETO-nál és Gyirmóton is csökkennek a fizetések

magyar foci
2020 március 31., 16:32
comments 9

Az NB II-es ETO labdarúgócsapatánál drasztikusan csökkentették a keret és a stáb tagjainak fizetését – írja a Kisalföld.

A vezetőedző szerződésének időtartamát jövő nyárról 2020. június 30-ra rövidítették le, és mivel még nem tudni, folytatódik-e a bajnokság, Kondás Elemér már el is utazott Győrből.

A focisták közül majdnem mindenki elfogadta a csökkentést, Horváth Zoltán mellett a keret egy másik támadója, Lovrencsics Balázs is csak azzal a feltétellel, hogy a szerződése időtartamát lerövidítsék, ami így már csak idén június 30-ig érvényes.

A lap azt írja, egy másik Győr-Moson-Sopron megyei NB II-es klubnál, Gyirmóton is csökkennek a fizetések. A klub cégvezetője azt mondta, a játékosok megértik a rendkívüli helyzetet, és saját maguk ajánlották fel, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel részt vesznek a veszteségek közös teherviselésében. Nem tartják valószínűnek, hogy még játszani kell tavasszal, de betartjuk az MLSZ rendelkezéseit. (Kisalföld)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.