"Azt javasoltam a labdarúgóinknak, hogy akik tehetik, menjenek el dolgozni, illetve vegyenek igénybe munkanélküli segélyt"

A hét elején jelentette be az MLSZ, hogy az NB III-as bajnokságokat lezárják, a feljutókat, kiesőket az aktuális sorrend alapján jelölik majd ki. Az NB III Nyugati csoportjában kilencedik helyen álló Veszprém így jövőre is a harmadosztályban indulhat, ha vállalja a szereplést. A döntésről a Vehir.hu megkérdezte a város csapatának vezetőjét. Szabó Péter nem kertelt:

"Úgy gondolom, hogy az MLSZ felelősségteljesen határozott: amíg a vírus jelen van, addig nem kockáztathatjuk azt, ami a legfontosabb, az egészséget. Ugyanakkor a döntés gazdasági következményeket is von maga után: hiába van élő szerződésünk a játékosainkkal június végéig, azokat kénytelenek leszünk felbontani velük a napokban. Azt javasoltam a labdarúgóinknak, hogy akik tehetik, menjenek el dolgozni, illetve vegyenek igénybe munkanélküli segélyt,"

-tette hozzá a klub ügyvezetője. Hozzátette: korábban már nagyarányú bércsökkentésre kényszerültek. Az intézkedés az egyesület minden dolgozóját, köztük a játékosokat is érintette. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.