A Puskás Akadémia edzője elsütötte a karanténszünet legjobb viccét

nb1
2020 május 13., 10:17
comments 69

„A magam részéről azért imádkozom, hogy ősszel már nézőkkel teli lelátók előtt futballozhassunk, hiszen ez azt jelentené, hogy az egészségünk rendben van, legyőztük a járványt” - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia edzője.

Pedig ha van csapat, amelyik elég régóta trenírozza magát a nézők nélküli focira, ami most a járvány miatt kötelezően megvalósul, az egészen biztosan a felcsúti.

Hornyáktól megkérdezték azt is, hogy belegondolt-e már, milyen lesz nyolcszor is zárt kapus találkozón ülni a kispadon?

„Őszintén megmondom, ez egy rémálom, és úgy gondolom, nem csak nekem. Ilyen helyzetbe még soha életünkben nem kerültünk, nagyon nehéz rá reagálni, de ez az egyetlen megoldás arra, hogy a bajnokság a pályán dőljön el. Nem a futballhoz illő lesz az atmoszféra, de figyelembe kell venni, az egész emberiség krízishelyzetben van a járvány miatt, így örülhetünk, ha le tudjuk játszani ezt a nyolc mérkőzést, és sikeresen be tudjuk fejezni a szezont.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.