A lakásán tartóztatták le a fiatal angol sztárfocistát, miután rosszul sült el a neten megbeszélt szexparti

Tisztázatlan okokból letartóztatta a rendőrség vasárnap hajnalban Callum Hudson-Odoit, a Chelsea 18 éves angol válogatott szélsőjét a saját londoni lakásában, miután a focista a karaténszabályokat megszegve felhívott magához egy nőt. Akivel hajnali 4 tájban összevesztek, miközben a nő valamitől annyira rosszul lett, hogy a mentők vitték el.

Egyelőre nincs információ arról, hogy drogozás, testi erőszak, hirtelen kifejlődött koronavírus-fertőzés, vagy valami egészen más állt a nő kórházba szállításának hátterében. Ami aránylag biztosnak tűnik, az annyi, hogy a fiatal szélső a közösségi médiában ismerkedett meg a nővel, akivel flörtölni kezdett, majd felhívta a lakására. A Sun szerint autót küldött érte és azt kérte, hogy fehérneműben érkezzen.

Hajnali négy tájban a nő hívta ki a rendőröket és a mentőket, előbbiek a házigazdát, utóbbiak őt magát vitték el nem sokkal később. Egyelőre nem tiszta, hogy Hudson-Odoit a távolságtartási szabályok megszegésén belül gyanúsítják-e bármi mással. Abból azonban, hogy a nő mentőt és rendőrt is hívott, közvetett módon arra lehet következtetni, hogy talán igen.


Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.