Szijjártó felvette a kapcsolatot az izraeli külügyminiszterrel, hogy a Honvédról és Pisont Istvánról beszélgessenek

POLITIKA
2020 május 21., 12:20
comments 26

A Külgazdasági és Külügyminisztérium vezetője, Szijjártó Péter arról osztott meg egy videót, hogy felvette a kapcsolatot telefonon – a magyar kormányhoz hasonlóan az illiberális politikája miatt szintén sokat támadott – Izrael új külügyminiszterével, Gabriel Ashkenazival.

link Forrás

Ebből kizárólag annyit tudunk meg, hogy Szijjártóhoz hasonlóan ő is focirajongó, és az unokaöccse az MK Hapóél Tel-Avivban játszott. Szijjártó erre elmondta, hogy a kedvenc csapata, a Honvéd vezetőedzője, Pisont István is játszott abban a klubban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.