Kartonszurkolókkal és felvételről bejátszott Fradi-táborral újraindult az NBI

nb1
2020 május 23., 15:49
comments 23

A járvány miatt hosszú, több, mint kéthónapos szünet után ismét NBI-es meccsen indult útjára a pettyes, különleges körülmények között.

A szezont a Fradi-Debrecen indította újra. Ezt a meccset még tavaly nyáron halasztották el az első fordulóból, amikor a Ferencváros megkezdte a nemzetközi kupameccseit.

A játékosok a pályán voltak, nézők viszont nem mehetnek még jóideig meccsre. Így - több német csapathoz hasonlóan - a Fradi is úgy döntött, hogy kartonfigurákat aplikált az üles székekre. A szurkolók beküldhették a fotójukat, azt pedig rányomtatták a kivágott alakokra.

photo_camera Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Hogy ne csak a játékosok kiabálását, káromkodását lehessen hallani, úgy próbáltak atmoszférát teremteni, hogy felvételről végig ment a Fradi-tábor korábbi meccseken rögzített szurkolása.

A vezetést a Debrecen szerezte meg, Bódi révén.

link Forrás

Amire Sigér válaszolt, egy közeli bombával.

link Forrás

Aztán a középpályás duplájával már fordított a Fradi. Ez sem volt kis gól.

link Forrás

2-1 maradt, a Fradi 6 ponttal vezet a Fehérvár előtt, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott.

A Fradi szerdán még bepótolja az Újpest ellen elmaradt bajnokiját is (a Szusza-stadion új gyepszőnyege használhatatlan volt a tavasz elején, mostanra helyrehozták), jövő hét végén már teljes fordulót rendeznek, nézők nélkül. Ma még kupameccseket is játszanak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.