Kartonszurkolókkal és felvételről bejátszott Fradi-táborral újraindult az NBI

A járvány miatt hosszú, több, mint kéthónapos szünet után ismét NBI-es meccsen indult útjára a pettyes, különleges körülmények között. 

A szezont a Fradi-Debrecen indította újra. Ezt a meccset még tavaly nyáron halasztották el az első fordulóból, amikor a Ferencváros megkezdte a nemzetközi kupameccseit. 

A játékosok a pályán voltak, nézők viszont nem mehetnek még jóideig meccsre. Így - több német csapathoz hasonlóan - a Fradi is úgy döntött, hogy kartonfigurákat aplikált az üles székekre. A szurkolók beküldhették a fotójukat, azt pedig rányomtatták a kivágott alakokra. 

Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA
Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Hogy ne csak a játékosok kiabálását, káromkodását lehessen hallani, úgy próbáltak atmoszférát teremteni, hogy felvételről végig ment a Fradi-tábor korábbi meccseken rögzített szurkolása. 

A vezetést a Debrecen szerezte meg, Bódi révén. 

Amire Sigér válaszolt, egy közeli bombával. 

Aztán a középpályás duplájával már fordított a Fradi. Ez sem volt kis gól. 

2-1 maradt, a Fradi 6 ponttal vezet a Fehérvár előtt, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott. 

A Fradi szerdán még bepótolja az Újpest ellen elmaradt bajnokiját is (a Szusza-stadion új gyepszőnyege használhatatlan volt a tavasz elején, mostanra helyrehozták), jövő hét végén már teljes fordulót rendeznek, nézők nélkül. Ma még kupameccseket is játszanak. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.