Sem a minisztérium, sem Dzsudzsák nem árulja el, miért van a focistának diplomataútlevele

magyar foci
2020 május 28., 18:18
comments 33

Miután az RTL Híradó a rendőrségnél érdeklődött, a válaszlevél alapján csak arra lehet következtetni, hogy diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént Dzsudzsák Balázs.

A magyar futballválogatott csapatkapitányát Orbán fotója buktatta le, így derült ki, hogy idő előtt hagyta el a karantént. Dzsudzsákot különgéppel hozták haza Dubajból, ekkor derült ki, hogy diplomataútlevele van. A Külgazdasági és Külügyminisztérium nem árulta el, miért kapott ilyet. AZ RTL kérdezte volna Dzsudzsákot is, hogy milyen diplomáciai feladatot lát el, de a menedzsere azt mondta, a focista most senkinek nem akar nyilatkozni.

Kedden derült ki, hogy Szijjártó Pétert a Honvéd vendégeként engedték be a zárt kapus meccsre, Dzsudzsák akkor is ott volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.