3 hónap után kőzáporral fogadták csapatukat a Benfica drukkerei, az edzőt és a frissen vett sztárjátékost is kórházban ápolják

A bajnoki címért harcoló portugál Benfica március 7-én játszotta az utolsó bajnoki meccsét, tegnapig, amikor otthon, kiprintelt nézők előtt játszottak a 13. helyezett Tondela ellen. Egy 0-0-ás döntetlent. 

Mivel a nagy a rivális Porto egy nappal korábban 2-1-re kikapott idegenben, a Benfica ezzel a ponttal befogta őket. A lisszaboni szurkolók leglelkesebb része a meccs után személyesen is köszöntötte a stadionból kigördülő csapatbuszt. Olyan kőzáporral, ami annyira súlyos sérüléseket okozott a buszon ülőknek, hogy Bruno Lage vezetőedző, a Dortmundtól nemrég megvett Julian Weigl és a szerb Andrija Zsivkovics kórházba kerültek.

A fanatikusok agresszióját magyarázhatja, bár nem indokolhatja, hogy a mezőnyt a bajnokság korábbi szakaszában simán vezető Benfica az első 21 fordulóban 19-szer nyert 2 vereség mellett, azóta viszont 4 bajnokin 1 vereség és 3 döntetlen volt a mérlegük.

(via nso.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.