Németországban vagy Portugáliában rendezhetik meg a Bajnokok Ligája hátralévő részét

bajnokok ligája
2020 június 05., 10:24
comments 3

Az UEFA terve az, hogy a szokásos lebonyolítás helyett egy közlekedésileg minden résztvevőnek könnyen elérhető, járványügyi szempontból biztonságos országban megrendezett, zártkapus meccsekkel fejeznék be a BL futó idényét - írja az Inside World Football. Erre a “minitornára” augusztusban kerülne sor.

A német Bild bulvárlap szerint Frankfurt a legesélyesebb helyszín, Rebelo de Sousa portugál köztársasági elnök pedig azt nyilatkozta, hogy Lisszabonban is megrendezhetnék a mini BL-t a Benfica és a Sporting stadionjaiban. Egy neve elhallgatását kérő UEFA-illetékes az AP hírügynökségnek azt mondta, hogy tényleg ez a két ország a rendezés esélyese.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.