Pazar Szoboszlai-gólokkal nyert a Salzburg

ausztria
2020 június 10., 21:27
comments 8

Nagy meccse volt Szoboszlai Dominiknak szerda este. A magyar játékos az osztrák bajnokságot vezető Salzburggal a Sturm Graz otthonában lépett pályára, és már a 8. percben szabadrúgásból gólt szerzett.

link Forrás

A 10. percben már a második gólját szerezte, egy magabiztosan befejezett támadás végén.

link Forrás

Aztán jött a varázslat a 43. percben, egy Zidane-csel, majd egy pontos, erős lövés húsz méterről.

link Forrás

Szoboszlait aztán a 63. percben lehívta az edzője a pályáról. A Salzburg a 24. perctől emberelőnyben játszott, 5-1 lett a meccs vége.

A magyar játékos nagy formában tért vissza a járványszünet után, az osztrák kupa döntőjében egy gól lőtt, szintén szabadrúgásból, meglepve a kapust, adott egy gólpasszt, és csapata harmadik góljában is főszerepet vállalt.

link Forrás

Az előző bajnokiján, vasárnap pedig kétgólpasszt adott. (nso)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.