A Dortmund edzője ugrándozás közben belesérült csapata győztes góljába, és már nem először

A Borussia Dortmund a 95. percben szerzett góllal nyert szombaton a német bajnokságban a Fortuna Düsseldorf ellen, természetesen a sérülésből visszatérő Haaland volt eredményes. (A 19 éves norvég 12. Bundesliga-meccsén a 11. gólját szerezte, de mivel sokszor csak csere, így 72. percre jön ki a gólátlaga.)

Az utolsó pillanatban megszerzett gólnak úgy örült a Dortmund 62 éves edzője, Lucien Favre, mint egy gyerek, ugrálni kezdett, de egy pillanat múlva már belesérült az ünneplésbe.

Nem először fordult ez elő vele. Tavaly novemberben is egy fejesgólt ünnepelt, Julian Brandtét, amivel a 80. percben megfordították a meccset a Mönchengladbach ellen, aztán ugyanúgy, mint most, a bal lába elrontotta az örömét. 

A német bajnokságot egyébként a Bayern München vezeti a Dortmund előtt 7 ponttal, a Mönchengladbachot verték 2-1-re. 

A hétvégi fordulóban Sallai Roland szerezte a Freiburg második gólját, ezzel egyenlítettek a Wolfsburg ellen. Ez volt a magyar támadó második gólja a szezonban.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.