Eppel Márton Olaszországban folytatná a karrierjét

2020 június 23., 17:05
comments 3

Kevés magyar futballista keresi a kenyerét Nyugat-Európában, egyikük Eppel Márton volt, eddig. A játékos az M1-nek nyilatkozva árulta el, hogy fél év után távozik a belga Cercle Brugge-ből, ahol 8 meccsen egy gólt szerzett, 2 gólpasszt adott.

Eppelt a korábbi magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck hívta a belga csapathoz. Csakhogy Storck elszerződött Dunaszerdahelyre, így Eppel sem marad.

Azt még nem tudja, hol folytatja pályafutását, komoly érdeklődő még nem volt.

"Szeretnék légiós maradni még jó pár évig. Hat évet lenne jó külföldön játszani, szeretnék három-négy országban élni és kipróbálni magam. Preferált ország, ha lehetne választani, az Olaszország lenne"

- közölte a 28 éves játékos.

Eppel Márton és Bernd Storck az Andorra elleni barátságos, mégis történelmi jelentőségű, 1-0-s andorrai győzelemmel véget érő mérkőzésen 2017. június 9.
photo_camera Eppel Márton és Bernd Storck az Andorra elleni barátságos, mégis történelmi jelentőségű, 1-0-s andorrai győzelemmel véget érő mérkőzésen 2017. június 9. Fotó: Pascal Pavani/AFP

Az Olaszországba vágyó Eppel Belgium előtt Kazahsztánban légióskodott, 2018-ban igazolt a kazah Kajrat Almatihoz a Honvédtól. (MTI alapján)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.