Szoboszlaiék tönkreverték a második Rapidot, a magyar játékos megint gólt lőtt, és kiosztott két gólpasszt is

ausztria
2020 június 25., 04:45
comments 8

Ahogy a 19 éves magyar középpályás, Szoboszlai Dominik az újrainduló osztrák bajnokságban játszik, tényleg óriási meglepetés lenne, ha a következő szezont is a Salzburgban kezdené. Nemcsak a magyar játékos, csapata is nagy formában van, szerdán a bajnokság második helyén álló Rapid Wient verték idegenben 7-2-re.

A Salzburg 3. gólját Szoboszlai szerezte, egy beadást vett mellre, majd lőtt szép mozdulattal a kapuba.

link Forrás

Aztán szögletből adott két gólpasszt, pontosabban kettő és felet, mert a harmadiknál Ramalho gólba tartó labdájába még beleért egy rapidos játékos is.

Az egyik Szoboszlai gólpasszból ilyen bámulatos gól született, Zlatko Junuzovic követte el.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.