Kiesett a Debrecen, a pályára rohanó, feldühödött szurkolók lerángatták a mezt a játékosokról

Nem tudta legyőzni hazai pályán a kiesési rangadón a Debrcecen a Paksot, ezzel kiesett az NBI-ből. A hajdúsági klub az elmúlt két évtized legeredményesebb hazai csapata volt, 2004 óta hét bajnokságot nyertek, igaz a legutóbbit 2013-14-ben, voltak a BL- és az Európa-liga főtábláján is. Még az előző szezonban is bronzérmesek voltak. 

A csapatnak ebben a szezonban három edzője is volt, decemberig Herczeg András, a korábbi sikeredző, aztán Vitelki Zoltán, a végére Kondás Elemér ugrott be, aki utoljára volt bajnok a Debrecennel, de neki sem sikerült bent tartania a csapatot. 

Az utolsó körben a Debrecennek le kellett volna győznie a Paksot, akkor bent maradnak. Nem sokon múlt, pár centin, a 92. percben, 1-1-es állásnál hatalmas kapufát lőttek, de a labda a gólvonalra pattant a felső lécről.

A meccs elfújása után a mérges szurkolók elözönlötték a pályát, és a mezt levételét követelték a játékosoktól. Aki nem vette le, arról lerángatták a felsőt. 

És miközben a hétszeres bajnok kiesik, a bronzérem a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia között dől el. Tavaly az MTK, idén a Debrecen esett ki, mindkét csapat az utánpótlására épít.


Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.