Szakadékba hajtott, 200 métert zuhant, karcolásokkal megúszta a brazil focista

brazília
2020 június 28., 15:48
comments 15
Kékben a Cruzeiro középpályása, a 35 éves Henrique
photo_camera Kékben a Cruzeiro középpályása, a 35 éves Henrique Fotó: Alessandra Torres/AGIF via AFP

Egészen hihetetlen balesetről számolt be a brazil O Globo napilap. A brazil elsőosztályú csapat, a Cruzeiro 35 éves játékosa, Henrique pénteken, az esti órákban a Serra do Cipo nemzeti parktól nem messze vezetett egy magaslati útszakaszon, amikor is eddig tisztázatlan okból, kisodródott, és Land Roverével egy több száz méteres letörésnél a mélybe zuhant.

photo_camera Fotó: O Globo Twitter

A terepjáró a szerpentintől számított 200 méteres mélységben állt meg. Henrique-t sokkos állapotban mentették ki a járműből, de őrült szerencséjére fizikai bántódása szinte egyáltalán nem esett, egyetlen csontja sem tört el, karcolásokkal megúszta a balesetet.

Mivel teljesen zavart volt, Henrique eddig nem tudott magyarázatot adni arra, pontosan mi is történt. A játékost jelenleg egy Belo Horizonte-i magánkórházban vizsgálják, menedzsere, Leandro Lima szerint magánál van, de egyelőre nincs olyan állapotban, hogy rekonstruálja az eseményeket.

A baleset este 6 óra magasságában történt, Henrique-t este 10-re tudták kórházba szállítani. A dzsip olyan helyen csapódott a földbe, hogy azonnal nem is tudták kiemelni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.