A Honvédből távozó horvát játékos azt üzente a társainak, hogy ugyan most elmegy, de ha azt hallja, hogy valaki bántja őket, visszajön és szétrúg pár segget

nb1
2020 június 30., 14:13
comments 20

A szurkolók ugyan kiálltak mellette az utolsó meccsen, a Budapest Honvéd vezetői azonban nem hosszabbították meg a horvát Tonci Kukoc szerződését.

A balszélső két és fél év után távozik. Ugyan ebben a szezonban nem volt alapembere a kispestieknek, de a szurkolók imádták. Tényleg nem kifejezetten unalmas figura, a Haladás elleni gólját például úgy ünnepelte, hogy felült a lelátóra, és gratulált saját magának.

link Forrás

Kukoc búcsúja sem lett szokványos. Elköszönt mindenkitől, a vezetőktől a takarítónőkig, külön a szertárostól, aki nélkül szerinte nem működne a klub.

Üzent persze a szurkolóknak is, aztán a társainak. Így:

„Köszönök mindent a csapattársaimnak, öröm volt veletek egy öltözőben lenne, együtt küzdeni egymásért, a klubért és a sikerekért a pályán, a kupagyőzelemmel pedig bekerültünk a klubtörténelembe. Elmegyek, de figyelek rátok, és ha bárki is bántana titeket, akkor az első géppel érkezem, hogy együtt rúgjuk szét a s.ggét.”

link Forrás

„Minden egyes edzésen és meccsen a legjobbamat akartam adni” - zárta a levelét, ami igaz lehet, az által nyújtott legjobb pedig hol erre, hol arra volt elég, játszott például Olaszországban is (ahonnan egy balhé miatt küldték el), aztán Magyarországon kötött ki. De hogy nem akart volna, azt tényleg nem lehet mondani, a Fradi ellen úgy fogták le a társai közül többen, mert az utolsó pillanatban is gyorsan el akart végezni egy bedobást, pedig a Honvédnak jó volt a döntetlen is.

link Forrás

Kukoc a bíróknak nem üzent, pedig velük sem volt rosszban.

link Forrás

Ez volt az utolsó gólja.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.