Háromszor rúghatták ugyanazt a 11-est, mindháromszor kihagyták

Zárt kapus meccsen olyan sok érzelem még nem volt futballpályán, mint most szombaton a román másodosztályú Petrolul Ploiesti-FC Rapid 1923-on.

Ha valaki izgalmakkal, spoilermentesen akarja átélni a 8 perces dráma minden fordulatát, ne is olvasson tovább, csak indítsa el a videót. 

Az történt, hogy a hazai csapat a 65. percben, 0-0-ás állásnál teljesen jogos büntetőhöz jutott. Arnautu állt a labda mögé, de a kapus kivédte a lövését. A bíró, Iulian Dima azonban megismételtette a büntetőt, mert Popa jóval a gólvonal előtt ugrándozott. A látványosan reklamáló kapus pedig kapott egy sárgát.

Az újabb 11-est már inkább Marinescu lőtte, de ő is kihagyta. Csakhogy mivel Popa pontosan ugyanúgy szükdécselt a gólvonalról kilépve, mint az első alkalommal, ezt a 11-est kis megismételtette a bíró. Jogosan. 

A harmadik 11-est megint másik játékos lőtte, de már nem Popának. Őt ugyanis kiállította a bíró második sárga lappal. Teljes összeomlás, síró játékosok, Tataru úgy állt be a kapuba, hogy bemelegíteni sem volt ideje. De maradt a gólvonalon, Meza Colli pedig a lécre lőtte a labdát. 

A nézők helyett a VIP-ben ülők drámáját mutatták a tévések. 

Végül maradt a 0-0, pedig a Rapidtól Popa mellett a 28. percben már kiállítottak egy játékost, így kettős emberhátrányban fejezték be a meccset. (via)