Koronavírus: teltházzal startolt az NB 1

magyar foci
2020 augusztus 14., 17:52
comments 42

2020. augusztus 14.

Az operatív törzs tájékoztatása szerint egy nappal korábbi 45 után 40 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést csütörtökön. Két egymást követő nap legutóbb majdnem három hónapja, május 20-án és 21-én volt ilyen magas az új fertőzöttek száma.

2020. augusztus 14.

A szlovák egészségügyi miniszter betiltja az ezer főnél nagyobb rendezvényeket, köztük a sporteseményeket is. Marek Krajčí döntését azzal indokoltak, hogy ezeken az eseményeken "nagyon nehéz megtalálni a kontaktszemélyeket és a járvány ellenőrizhetetlené válik."

2020. augusztus 14.

A zenés-táncos rendezvényekkel ellentétben a sportesemények korlátlanul látogathatóak Magyarországon. Az NB 1. szezonnyitóján a Nemzeti Sport beszámolója szerint

közel teltház, 4445 szurkoló jött össze a Hidegkúti Nándor Stadionban, hogy a helyszínen izgulja végig az MTK-Ferencváros mérkőzést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.