Két koronavírus-fertőzöttet találtak a Honvédnál

„A Budapest Honvéd FC bő felnőttkeretében két koronavírusos esetet regisztráltunk a legutóbbi tesztelés során” - írja a klub honlapja. 

A két játékost„ az egészségügyi előírásoknak megfelelően elkülönítettük, a szükséges óvintézkedéseket megtettük, mindketten jól vannak”.

A két játékos a tartalékcsapat tagja lehet, legalábbis elővigyázatosságból elhalasztják az NB III Közép csoportjában szerdán 17:30 órára kiírt Budapest Honvéd FC II–ESMTK bajnokit.

A Honvéd első csapata csütörtökön a finn Turku ellen játszik Európa-liga-selejtezőt, arról nincs hír, hogy a nemzetközi kupameccsre készülők közül bárkinek pozitív lett volna a tesztje.

Szintén csütörtökön lép pályára a Puskás Akadémia az Európa-liga selejtezőjében. A felcsútiaknál több játékos is megfertőződött, de azt nem árultak el, hogy mennyien. Mindenesetre az NBIII-as csapatokban játszókkal töltötték fel a Svédországba utazó keretet. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.