Dzsudzsák azért nem igazolt az MTK-hoz, mert Boris mester megmondta neki, hogy nem férne be a kezdőbe

A 444 tudomása szerint tényleg felmerült, hogy az MTK-tól edzési lehetőséget kapó Dzsudzsák Balázs a csapathoz igazoljon, ám Michael Boris edző udvariasan, de megmondta neki, hogy nem lenne garantált kezdő. 

Az edző több helyről megerősített információnk szerint arról beszélt, hogy csak 20-25 perceket tudna adni neki, Dzsudzsák pedig jobb játékos annál, hogy ezzel megelégedjen. 

Az MTK ráadásul most jelentett be egy friss igazolást Dzsudzsák egyik alapposztjára, a bal szélre. (Bár a válogatott kapitánya tud beljebb is játszani.) Az új szerzemény a Hollandiából hazaigazoló 20 éves, ballábas szélső, Horváth Olivér, aki az Ajax és a PSV korosztályos csapataiban is játszott odakint, az utóbbi utánpótláscsapatával pedig tavaly 15 meccse volt a holland másodosztályban. Ő abból a szempontból nem is új, hogy 4 éve a Sándor Károly Akadémiáról igazolt el Hollandiába. A szabályok szerint Horváthot az őszi félszezonra már nem nevezhette be az MTK az NB1-be, így egyből kölcsönadták az Nb2-es Haladásnak.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.