Megszűnt a gravitáció, bekapcsolt a Mátrix-üzemmód így elképesztő gólt tudott lőni a francia Repülő Ember

ligue 1
2020 szeptember 14., 08:27
comments 23

Ez a csodagól akkor is tetszeni fog, ha utálod a focit és már a Mezzót sem kapcsolod be, mert csak bakelitről nézel klasszikus balettot.

Zéró gravitáció, maximum élvezet: a máltai ősökkel rendelkező fiatal francia csatár, Irvin Cardona olyan gólt lőtt, ami a Nemzetközi Űrállomáson se lett volna csúnya, földi körülmények között pedig inkább emlékeztet a világ legjobb focivígjátékára, a Shaolin Soccerre mint a valóságra.

A Dijon-Brest francia bajnoki hosszabításában jártunk, 1-0-ás vendégvezetésnél, amikor a bal szélen megint labdát szerzett a Brest, amit ügyes elfutás és jó beadás követett, hogy az ötös jobb oldalán érkező Cardona váratlanul szárnyalni kezdjen.

Itt a gól sok szögből:

link Forrás

Itt pedig külön a talán legjobból:

link Forrás

Végül összehasonlítésképpen itt a Shaolin Soccer trailerje:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.