Sallai góllal és gólpasszal nyitotta az idei német bajnokságot

németország
2020 szeptember 19., 15:43
comments 3

3-2-re nyert Sallai Roland csapata, a Freiburg idegenben az újonc VfB Stuttgart ellen, és a magyar csatár egy góllal, illetve egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből.

photo_camera Fotó: Tom Weller/dpa Picture-Alliance via AFP

Sallai előbb Nils Petersennek adott nagyszerű labdát, majd visszakapta a gólpasszt csapattársától:

A Nemzeti Sport beszámolója szerint a VfB nem játszott rosszul, de sorra kihagyták a nagyobb helyzeteiket, míg a vendégek remekül értékesítették a sajátjaikat. A félidő után Sallai kulcspassza után meglett a harmadik gól is, ekkor már nagyon simának tűnt a meccs, de a hajrában a stuttgartiak kettőt is lőttek, ezzel szorossá téve a végét. Sallai Roland ekkor már nem volt pályán, korábban lecserélték már a jó meccset záró magyar játékost.

Bundesliga, 1. forduló:

Eintracht Frankfurt-Arminia Bielefeld 1-1 (0-0)
1. FC Köln-1899 Hoffenheim 2-3 (1-2)
Union Berlin-FC Augsburg 1-3 (0-1)
VfB Stuttgart-SC Freiburg 2-3 (0-2)
Werder Bremen-Hertha BSC 1-4 (0-2)

később:
Borussia Dortmund-Borussia Mönchengladbach 18.30
pénteken játszották:

Bayern München-Schalke 04 8-0 (3-0)

vasárnap játsszák:

RB Leipzig-FSV Mainz 05 15.30
VfL Wolfsburg-Bayer Leverkusen 18.00

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.