Dzsudzsák: Több százmilliókról hallottam, hogy mennyit kértem

magyar foci
2020 október 02., 12:33

"Kellett egy hónap, hogy mindenkiben realizálódjon, hogy akkor ez lesz a közös jövő," indokolta Dzsudzsák Balázs a DebrecenTV-nek adott interjúban, hogy az első kapcsolatfelvétel után miért telt el közel két hónap addig, míg aláírt a DVSC-nek. A nevelőklubjába, és a másodosztályba visszatérő focista a beszélgetés elején kijelentette:

"Mindent félretéve, és tényleg elhessegetve mindenegyes jó és rossz indulatú hozzászólást. Már több százmilliókról hallottam, hogy mennyit kértem, és ezért nem jöttem egy hónappal ezelőtt. (..) Másfél-két hónapja nem éreztem igazán, hogy merre szeretnék. Ki várjak? Ne várjak? Hogyan alakul a jövő."

link Forrás

Végül a döntését azzal magyarázta, hogy "ez van megírva, figyelni kell a jelekre." A Loki elnöke szerint a klub racionális döntést hozott, Dzsudzsákot elsősorban a játéktudása, nem pedig a marketingértéke miatt igazolták.

link Forrás

"Abszolút nem egymás kihasználásán van itt a hangsúly,"

tette hozzá Dzsudzsák. A közel félórás beszélgetés során arról nem esett szó, hogy a 108-szoros válogatott mennyit keres az önkormányzati tulajdonú klubnál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.