Rossi: A bolgárok jobban játszottak, mi szerencsések voltunk

magyar foci
2020 október 09., 04:11
comments 7

„Nem éreztem túl jól magam a meccs kilencven perce alatt. A csapat nem épp úgy játszott, ahogyan a legutóbbi meccseken. Tudom, több volt a nyomás, ez pedig több apró technikai és egyéni hibához vezetett,” mondta a magyar válogatott szövetségi kapitánya a 3-1-es, bolgárok elleni győztes EB-selejtező után. Marco Rossi hozzátette:

„Természetesen nagyon örülök a győzelemnek. Másrészt azonban nem örülök annak, hogy milyen stílusban futballoztunk. Őszintén el kell ismerni, hogy a bolgárok jobban játszottak a mérkőzés egyes periódusaiban, mi viszont szerencsések voltunk, ennek köszönhetően nyertünk.”

Szerinte a rossz játékot az okozta, hogy "nem sikerült betartani a megbeszélt taktikát, illetve a mérkőzés tétje több játékosát is nyomta."

„Ez az első alkalom mióta szövetségi kapitány vagyok, hogy gyenge játékkal jó eredményt értünk el, ez talán annak köszönhető, hogy a fiúk keményen küzdöttek a sikerért,”

mondta Rossi. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.