Cristiano Ronaldo koronavírusos

foci
2020 október 13., 14:40
comments 11

Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál focistája elkapta a koronavírust. Az eddig megjelent sajtóhírek szerint a játékos jól van, nincsenek tünetei, de karanténba vonult, és értelemszerűen nem játszik a szerdai Portugália-Svédország Nemzetek Ligája meccsen sem.

Ronaldo pozitív tesztje miatt újratesztelték a teljes portugál válogatottat, de közülük senki nem volt fertőzött, így a csapat ki tud állni Svédország ellen.

Ronaldónak Olaszországban még jogi eljárással is szembe kell néznie, ugyanis megsértette a karanténszabályokat. Október elején a Juventus teljes keretét karanténba rendelték, miután két koronavírus-fertőzöttet találtak a csapatnál, Ronaldo néhány csapattársával együtt azonban még az igazoló negatív teszteredményeik beérkezése előtt elhagyták a karanténhelyszínül szolgáló hotelt. Ronaldo azért tette ezt, hogy a portugál válogatottal edzhessen, a Nemzetek Ligája mérkőzésekre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.