Az Érd 14 játékosa koronás, ki sem tudott állni a csapat a Magyar Kupában

Nem kezdődött el a szerda 12:30-ra kiírt Érdi VSE–Kazincbarcika mérkőzés a Mol Magyar Kupa 7. fordulójában, írja a Nemzeti Sport, mert a Pest megyei csapatnál annyi a koronavírusos játékos, hogy ki sem tudott állni az együttes. Mivel a Kazincbarcika nem fogadta el az érdiek halasztási kérését, 3-0-s eredménnyel továbbjutott. Az Érd legfrissebb tájékoztatása szerint 14 játékosuk koronás. A Kazincbarcika honlapján a klub ügyvezetője, Wächter Balázs azzal magyarázta döntésüket, hogy 

„a mérkőzést megelőzően, amikor még csak két koronavírusos megbetegedésről lehetett tudni, az Érdi VSE kérte a mérkőzés elhalasztását, de az NB2 és az NB3-as bajnokság sűrű versenynaptára miatt az MLSZ csak olyan időpontot tudott volna kijelölni a mérkőzés megrendezésére, amely napon csapatunkból három fő U19-es válogatottsági kötelezettsége miatt nem állhatott volna rendelkezésünkre. Ugyanakkor a Kolorcity Kazincbarcika SC-t sérülések is sújtják, ami további bizonytalanságot okozott volna, hogy a megfelelő létszámban ki tudtunk volna állni a kijelölt játéknapon."

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.