Többen is elkapták a koronavírust a Dinamo Kijevnél

bajnokok ligája
2020 november 02., 13:22
comments 15

A Dinamo Kijev hat labdarúgójánál és öt stábtagjánál koronavírus-fertőzést mutattak ki az FC Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

Az ukrán klub közlése szerint a játékosok közül Georgij Citaisvili, Denisz Garmas, Mikkel Duelund, Alekszandr Karavajev, Tudor Baluta és Mikola Saparenko tesztje lett pozitív. Az összes fertőzött jól van, mindenki házi karanténba került – közölték.

A ferencvárosi Lovrencsics Gergő (b) és Vitalij Bujalszkij, az ukrán csapat játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában játszott FTC–Dinamo Kijev mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2020. október 28-án.
photo_camera A ferencvárosi Lovrencsics Gergő (b) és Vitalij Bujalszkij, az ukrán csapat játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában játszott FTC–Dinamo Kijev mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2020. október 28-án. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Az ukrán csapat, amivel a Ferencváros múlt szerdán 2-2-es döntetlent játszott a Groupama Arénában, a harmadik helyen áll a G csoportban. Ugyanúgy egy pontja van, mint a negyedik FTC-nek. Szerdán az ukránok a két győzelemmel vezető Barcelona vendégeként játszanak, a magyar csapat pedig a 3 pontos Juventust fogadja a Puskás Arénában. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.