Pintér visszatér

nb1
2020 november 11., 13:40
comments 14

A labdarúgó NB I-ben az utolsó helyen álló Mezőkövesd bejelentette: Pintér Attila lett Kuttor Attila utódja Mezőkövesden.

A klub kedden közös megegyezéssel szerződést bontott Kuttor Attilával, aki a leghosszabb ideje, megszakítás nélkül ugyanannál a csapatnál dolgozó vezetőedző volt az NB I-ben.

Az 54 éves Pintér Attila 2016-ban dolgozott már a Mezőkövesdnél, a volt szövetségi kapitány most 2,5 évre szóló megállapodást írt alá.

photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

Farkas József lesz a másodedző, Ulbert Tibor a kapusokkal foglalkozik, Szabó Norbert pedig az erőnléti felkészítésért felel majd, és csatlakozik a stábhoz Mihai Nicorec, aki játékosként tagja volt a 2013-ban Pintér vezetésével bajnoki címet nyerő Győri ETO-nak.

Pintér legutóbb, 2016 és 2018 között a Puskás Akadémiánál dolgozott edzőként. (NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.